Aluminium schutting

Aluminium schutting

Niet alleen voor een houten of kunststof schutting kunt u bij MijnSchutting terecht. Ook aluminium schuttingen zitten bij MijnSchutting in het assortiment. Dankzij het onderhoudsvrije materiaal en het strakke design kiezen steeds meer mensen voor een aluminium schutting. U ook?

Aluminium schutting in verschillende materialen

De eigenschappen van aluminium zorgen ervoor dat u na het plaatsen van de schutting er nooit meer naar om hoeft te kijken. Een aluminium schutting is namelijk weerbestendig en zal dus niet lijden onder zware stormen of hevige regenval. En dat geldt voor elk soort aluminium schutting. U kunt namelijk combineren met verschillende materialen bij een aluminium schutting omdat deze schuttingen modulair op te bouwen zijn. Wilt u graag een combinatie met hout, composiet of glas omdat dat mooi in de lijn met uw huis is? MijnSchutting maakt het mogelijk. Wanneer uw schutting uiteindelijk geplaatst is en helemaal naar wens is, kunt u genieten van de rust en privacy die de aluminium schutting biedt.

Stijlvolle, stoere of moderne schutting

Wanneer een aluminium schutting geplaatst wordt, hoeft u niet uw hele tuin om te gooien. Het plaatsen neemt namelijk geen grote graafwerkzaamheden met zich mee omdat de schutting met aluminiumbuizen de grond in wordt geslagen. Hierdoor staat de schutting ook nog eens vaster dan ooit tevoren. Wilt u een stijlvolle schutting, een stoere of juist een moderne? Met de aluminium schuttingen van MijnSchutting kunt uw schutting helemaal zelf samenstellen en kunt u zelf kiezen voor de uitstraling die het beste bij uw huis en tuin past.

Terug naar overzicht