Betonnen schutting

Betonnen schuttingen

Daar waar vroeger beton vaak alleen werd gebruikt op bedrijfsvloeren, wegenbouw en parkeerplaatsen, wordt het nu ook vaak binnenshuis en buitenshuis gebruikt. Sinds enkele jaren is het gebruik van beton in het interieur sterk toegenomen en ook in de wereld van de schuttingen wordt deze trend gevolgd. Geen gemetselde muren meer, maar betonschuttingen!

Beton schutting: alleen maar voordelen

Betonschuttingen zijn goede vervangers voor gemetselde muren. De duurzaamheid is hetzelfde, maar voor het plaatsen van een betonschutting hoeft u geen fundering te leggen en het is ook nog eens goedkoper dan een gemetselde muur. Bovendien zijn betonschuttingen niet alleen geschikt als schutting, maar ze kunnen ook uitstekend dienen als geluidscherm en veiligheidsafscheiding. Wat het motief in de betonschutting is, bepaalt u zelf. U kunt het motief van een gemetselde muur nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om de betonnen muur glad te laten waardoor er een strak design ontstaat.

Stijlvol en design

Ziet u het al voor u? In de zomer een mooie groene tuin, met een stijlvolle schutting die uw tuin van privacy voorziet en u heeft er helemaal géén werk mee. U kunt op uw gemakt genieten in het zonnetje en in de winter … dan moet u het maar voor lief nemen dat u niet in het zonnetje kunt zitten, maar wél kunt genieten van een design schutting.

De combinatie beton met hout is een gewilde combinatie. Die combinatie kunnen we ook bij MijnSchutting leveren. Daarover leest u meer onder het kopje hout-beton schutting.

Terug naar overzicht