Blokhut

Blokhut

Blokkenhutten zijn van oorsprong typisch Scandinavisch, maar zijn al jaren geleden overgewaaid naar Europa. We vinden ze regelmatig in de Nederlandse achtertuinen in een steeds moderne vorm. Strak vormgegeven tuinhuisjes met hout van uitstekende kwaliteit. Dat is de blokhut van nu, maar dan natuurlijk mét een bijzonder gordijntje om de authenticiteit te bewaren.

Blokhut: kleuren en maten

Kleuren die vaak gebruikt worden bij een blokhut zijn honinggeel, zweedsrood of ebbenzwart. U kunt de blokhut natuurlijk ook in de oorspronkelijke houtkleur laten om zo een stoere uitstraling te creëren. Wat de locatie van de blokhut precies zal zijn, maakt voor MijnSchutting niet uit. We plaatsen overal en wanneer u maar wil. U kunt kiezen voor een standaardmodel blokhut of wanneer u een lastig formaat tuin hebt, een speciaal model. In overleg bepalen we vooraf de prijs en de blokhut wordt thuis bij u geplaatst.

Blokhut bouwen

De grootte van uw tuin is niet van belang voor het plaatsen van een blokhut. Zelfs met een kleine tuin, kan een blokhut in uw tuin geplaatst worden. Vanzelfsprekend wordt het formaat dan op de grootte van uw tuin aangepast. Hoe groot de blokhut ook gaat worden, het is een ideale manier om fietsen en gereedschap niet meer buiten of in de garage op te hoeven slaan. Bij MijnSchutting helpen we u graag met het ontwerpen en bouwen van een blokhut. U heeft de keuze uit verschillende maten en stijlen. Zo heeft u de keuze uit een blokhut met of zonder veranda, een vierkant of rechthoekig model of met een plat of schuin dak. Vindt u het zelf lastig om een keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Terug naar overzicht