Hout-beton schutting

Hout-beton schuttingen

Houten schuttingen zien we al enige tijd in de Nederlandse tuinen. De combinatie hout met beton in een schutting daarentegen is pas iets van de laatste jaren en creëert een mooie erfgrens van uw tuin. Maar wat maakt deze combinatie nu zo bijzonder dat zoveel mensen ervoor kiezen?

Kwaliteiten van hout beton schutting

De voordelen van een hout beton schutting zijn immens. Het is niet alleen mooie tuinafscheiding, maar het heeft ook nog eens een robuuste uitstraling en geeft u de privacy waar u recht op heeft. Bovendien kunt u zelf de grens bepalen waar het beton in hout overgaat. Vaak begint het houten gedeelte vanaf een halve meter, maar als u graag wat meer beton in uw schutting terugziet, is dat geen probleem. Bij MijnSchutting houden we graag rekening met de wensen van de klant. Hout beton schuttingen gaan jarenlang mee omdat het hout niet in contact met de grond komt. U zult dus wel enige jaren tegen deze schutting aan moeten kijken en daarom vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop bij MijnSchutting.

Meer afwisseling?

Het kan gebeuren dat u na een aantal jaren uw tuin weer om wilt gooien, u genoeg heeft van uw schutting of u gewoon toe toe bent aan een nieuwe schutting. Een hout beton schutting kan met relatief weinig moeite tot iets heel nieuws worden omgezet. In de betonnen palen kunnen vrijwel alle schermen worden gezet, mits ze dezelfde afmetingen als de voorgaande schutting hebben.

Terug naar overzicht