Houten schutting

Houten schutting

Nederland wordt steeds voller en we bouwen de huizen steeds dichter op elkaar. Om toch onze privacy te behouden is een schutting vaak de ideale oplossing. Wanneer u in een twee-onder-een-kapwoning of een rijtjeshuis woont, ontkomt u er al bijna niet meer aan. U kunt natuurlijk ook voor een heg kiezen, maar het kan wel enkele jaren duren voordat de heg volgroeid is en voor privacy zorgt. Met een houten schutting heeft u meteen de privacy die u wilt en bent u niet meer verplicht om de ook buren uit te nodigen wanneer u aan het barbecueën bent.

Houten schuttingen van verschillende soorten hout

Sinds jaar en dag is een houten schutting een van de meest gekozen producten bij MijnSchutting. We leveren en plaatsen de schutting van de houtsoort die u zelf heeft uitgekozen. U heeft de keuze uit bankirai, grenen, en vuren. U kunt een houten schutting ook combineren met andere materialen zoals beton of gaas. In dat gaas kunt u planten laten groeien en uw houten schutting wordt vanzelf opgenomen in de rest van de tuin.

Schutting zelf plaatsen of laten plaatsen

In een voorafgaand gesprek kunt al uw wensen kenbaar maken en hierop volgend zal een planning en begroting worden gemaakt. Heeft ook nog wat hulp nodig bij de keuze van het soort hout of van de soort schutting? Bij MijnSchutting denken we graag mee en zoeken we naar de beste mogelijkheden voor uw schutting. U kunt ervoor kiezen om MijnSchutting de houten schutting te laten plaatsen, maar veel mensen gaan tegenwoordig ook de uitdaging om de schutting zelf te plaatsen. Voor meer informatie en al uw vragen kunt u ons bereiken via het contactformulier.

Terug naar overzicht