Houten schuur

Houten schuur

Een houten schuur kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals spullen op te bergen, een feestje in te houden of om een sauna in te maken. Bij MijnSchutting voorzien we u graag van een houten schuur om ermee te doen wat u graag wilt. Lees verder voor de uitgebreide mogelijkheden die we bij MijnSchutting aanbieden.

Houten schuur van MijnSchutting

Bij een houten schuur kunt u denken aan een tuinhuisje of aan een grote authentieke schuur. Wat u ook in gedachten heeft als schuur, we denken graag met u mee over een mooi ontwerp dat bij uw huis en tuin past. Heeft u liever een kapschuur waar u uw auto onder kunt zetten of in de zomer in de schaduw kunt zitten, dan leveren we die ook aan. Alle houten schuren van MijnSchutting worden gebouwd met hout van goede kwaliteit en worden met goede zorg door onze werknemers geplaatst.

Onderhoud schuur van hout

Het onderhoud van het hout van een schuur is vanzelfsprekend anders dan van een kast die u binnen in huis heeft staan. Een schuur wordt vochtig door gebrek aan verwarming en verdient dan ook extra aandacht omdat schimmelvorming en houtrot op de loer liggen. Om te voorkomen dat deze gevaren ook daadwerkelijk uw schuur aantasten, is het belangrijk dat de schuur behandeld wordt met houtwerk waardoor de schuur langer meegaat. U kunt bij MijnSchutting ook terecht voor advies over de houtverf die het beste bij uw houten schuur past.

Kijk eens bij onze foto's om een beeld te krijgen van welke schuren we al allemaal ontworpen en geplaatst hebben.

Terug naar overzicht