Kosten

Kosten van een schutting

Heeft u besloten een schutting van MijnSchutting te laten plaatsen? Dan kunt u zich waarschijnlijk wel voorstellen dat de kosten van de aanschaf en plaatsing sterk kunnen variëren. Er zijn immers eindeloos veel manieren om uw tuin te omheinen: aluminium schutting, houten schutting, betonschutting enzovoorts. Het plaatsen van een betonschutting zal meer tijd kosten dan het plaatsen van een houten schutting. Bovendien heeft de grootte van uw tuin en daarmee de lengte van de schutting ook invloed op de uiteindelijke kosten.

Bent u de volgende klant van MijnSchutting?

Door de scherpe prijzen, uitstekende service en snelle plaatsing heeft MijnSchutting al veel klanten blij gemaakt met een nieuwe schutting waaronder verschillende nieuwbouwprojecten. Bent u onze volgende tevreden klant? Voor het plaatsen van de schutting bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Omdat dit zoveel kan verschillen, maken we van tevoren een duidelijke offerte en kostenoverzicht zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Wilt u samen met een buurt dezelfde schutting laten plaatsen? Dan wordt ook daar een duidelijk kostenoverzicht van gemaakt, zodat de kosten per woning verdeeld worden en voor de plaatsing bij iedereen bekend zijn. Elke woning kan hierbij specifieke wensen aangeven en ontvangt een eigen offerte.

Kosten schutting plaatsen: offerte

Wanneer u een offerte aanvraagt, zal MijnSchutting contact met u opnemen via de mail of telefoon zodat er een volgende afspraak gemaakt kan worden. MijnSchutting plaatst schuttingen in heel Nederland! U hoeft dus niet bang te zijn dat u te ver weg woont. We adviseren om de offerte zo specifiek en volledig mogelijk in te vullen. Hoe duidelijker de wensen, hoe nauwkeuriger de prijsindicatie wordt.

Terug naar overzicht