Kunststof schutting

Kunststof schutting

Een van de meest bekende kunststoffen schuttingen is de schutting van composiet. Composiet is een materiaal dat is opgebouwd verschillende vezelversterkte kunststoffen. Het splintert, verkleurt en rot niet. Bovendien is het goed bestand tegen water, óók tegen zeewater. Een ideaal materiaal voor uw schutting!

De trend van het jaar: composiet schutting

Een composiet schutting is de tuintrend van het jaar en niet alleen in schuttingen zien we deze trend. Ook in terrassen worden vaak kunststof palen, balken, tegelen en tuinschermen geplaatst. Wanneer u kiest voor een kunststof schutting, kunt u deze lijn dus eenvoudig doorvoeren in de rest van uw tuindesign.

Een praktische tuinafscheiding

Natuurlijk bent u ook geïnteresseerd in de praktische kant van een kunststof schutting, namelijk: hoe zit het met de privacy? Kunststof schuttingen zijn verstevigd met een aantal dwarsliggers die het kromtrekken van de schutting vermijden. Wanneer u de inkijk tot een minimum wilt beperken heeft u de keuze tot nog twee extra dwarsliggers. Wilt u helemaal geen inkijk, dan kan een geheel gesloten schutting worden gecreëerd met een speciaal systeem. Voor elk soort kunststof schutting kunt u zelf de kleur uitkiezen of misschien wilt u wel een combinatie van kleuren? Het is allemaal mogelijk bij MijnSchutting.

Geen onderhoud met een kunststof schutting

Een ander bijkomend praktisch voordeel is dat composiet een onderhoudsvrij materiaal is. U heeft er geen omkijken naar en toch gaan composiet schuttingen jarenlang mee. U hoeft er slechts af en toe met een doekje overheen te gaan om het vuil eraf te halen, maar verven of beitsen zal absoluut niet nodig zijn.

Wilt u graag een kunststof schutting laten plaatsen of wat meer informatie over de diensten van MijnSchutting? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Terug naar overzicht