Plaatsing van schutting

Plaatsing van uw schutting

Wanneer het over schuttingen gaat is MijnSchutting de specialist. We maken schuttingen van de beste kwaliteit en zijn ervaren in het samenstellen van schuttingen op maat. Naast het maken en leveren van schuttingen, plaatsen we ook schuttingen waar en wanneer u maar wilt. We geven u advies over welke schutting het beste bij uw tuin past, stellen de schutting samen en komen deze vervolgens snel en professioneel plaatsen tegen een scherpe prijs.

Een poort inclusief cilinderslot

Tijdens het verkoopproces geven we u de keuze om een bijpassende poort te laten plaatsen. Wanneer u een schutting laat plaatsen, kunnen we het ons namelijk voorstellen dat u graag een bijpassende poort zoekt. Ook deze kan MijnSchutting voor u plaatsen. Deze poorten zijn altijd voorzien van een stalen deurframe en een inbouw cilinderslot. Bovendien wordt de poort in een deurpost gehangen en deze is achteraf nog te verstellen voor optimale sluiting.

Hulp bij schutting plaatsen

Soms kan een schutting plaatsen meer ervaring en kennis vragen dan verwacht. Wilde u zelf een schutting plaatsen, maar is het toch anders gelopen dan u had gehoopt? MijnSchutting komt graag alsnog helpen om de schutting op vakkundige wijze te plaatsen. Wilt u een hele schutting laten plaatsen of heeft u slechts enkele uurtjes nog wat hulp nodig, neem dan gerust contact op met MijnSchutting via het contactformulier. Daar kunt u een afspraak met ons maken voor het plaatsen van een schutting.

Tussen onze fotoreportage vindt u ook foto's waarop u het plaatsingsproces kunt volgen. U krijgt een goed beeld op welke manier de schutting in uw tuin geplaatst zal worden.

Terug naar overzicht