Schutting onderdelen

Wanneer u zelf een schutting gaat bouwen, kan het zo maar eens zijn dat u een onderdeel mist en dat u op zoek bent naar schutting onderdelen. Of misschien heeft u al een aantal jaren een schutting, maar is slechts één onderdeel toe aan vervanging en de rest van uw schutting nog niet. Bij MijnSchutting bent u aan het juiste adres voor informatie over verschillende schutting onderdelen.

Schuttingpalen

U kunt losse planken van elk soort schutting verkrijgen waardoor u niet verplicht bent om de hele schutting te vervangen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor schaaldelen en schuttingpalen. Dit zijn onderdelen om een schutting rechtop te laten staan en dus essentieel. Het kan voorkomen dat schuttingpalen eerder slijten dan schuttingplanken. Wanneer u ervoor kiest om alleen de schuttingpaal die versleten is, te vervangen, zal er kleurverschil ontstaan met de rest van de schutting. Dit kan voorkomen worden, door de schutting opnieuw te beitsen en te verven. Het kost wat werk, maar daarmee kunt u weer jaren met u schutting vooruit tegen de kosten van slechts één schuttingpaal.

Schuttingplanken

Ook schuttingplanken kunnen af en toe verslijten. Meestal verslijten schuttingplanken ongeveer op hetzelfde tempo, maar het kan zijn dat een schuttingplank die weinig zon ziet en niet de kans krijgt om te drogen, eerder houtrot krijgt. U kunt dan ook eenvoudig één schuttingplank vervangen. Hetzelfde geldt voor schuttingplanken als voor schuttingpalen: met een nieuwe schuttingplank ontstaat er kleurverschil met de rest van de schutting. U kunt dit oplossen door de schutting te verven of te beitsen.

Voor meer informatie over schuttingplanken of schuttingpalen kunt u vinden onder de betreffende kopjes.