Soorten schuttingen

Wanneer u aan een schutting denkt, ziet u waarschijnlijk meteen een houten schutting bestaande uit verschillende planken voor u. Gelukkig is het assortiment in schuttingen de laatste jaren flink uitgebreid en heeft u de keuze uit tientallen soorten schuttingen zodat u een schutting uit kunt kiezen die perfect bij uw tuin aansluit.

Aanbod schuttingen

Het aanbod van MijnSchutting bestaat uit de volgende schuttingen:

  • Betonnen schutting
  • Hout-beton schutting
  • Houten schutting
  • Kunststof schutting
  • Aluminium schutting

Daarnaast kunt u bij de meeste soorten schuttingen ook nog kiezen of u de schuttingplanken horizontaal of verticaal laat monteren.

Jarenlang plezier van uw schutting

Verschillende materialen vragen om verschillend onderhoud. De hoeveelheid onderhoud verschilt dan ook per schutting. Zo zijn aluminium schuttingen vrijwel onderhoudsvrij, maar houten schuttingen zult u na een aantal jaren moeten verven of beitsen om ze mooi te houden. Voor welk soort schutting u ook kiest, alle schuttingen van MijnSchutting zijn van uitstekende kwaliteit. Daarmee bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw schutting of tuinscherm.

Mooi eindresultaat

Veel mensen willen de stijl van hun huis doorvoeren in de tuin. U waarschijnlijk ook. Het is daarom van belang dat u goed overweegt welke soort schutting u graag in uw tuin heeft staan, zodat het ook daadwerkelijk een mooi eindresultaat oplevert. We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om zo'n grote schutting in uw tuin voor te stellen. Om u een beter beeld te geven, vindt u op onze foto's verschillende foto's van onze projecten. 

Wilt u graag hulp bij het maken van een keuze? Neem dan geheel contact met ons op via het contactformulier.