Schuttingpalen

Schuttingpalen

Een schutting is niet compleet zonder schuttingpalen. Schuttingpalen houden de schutting simpelweg overeind en geven stevigheid. Het is dus van belang dat u kiest voor schuttingpalen van goede kwaliteit. U kunt schuttingpalen van verschillende houtsoorten laten maken, maar onderling is er vanzelfsprekend verschil in kwaliteit, hardheid en bewerkbaarheid. MijnSchutting kan u adviseren over welke houtsoort het beste is voor uw toekomstige schutting.

Schuttingpalen van hardhout of grenen

Wanneer u een keuze maakt voor schutting palen, kunt u onder andere kiezen uit schutting palen van grenen. Grenen is een houtsoort die afkomstig is van naaldbomen en enorm sterk is. Na impregnatie is het hout duurzaam en een goede vervanger voor al het duurzamere hardhout. Wanneer u wel voor echt hardhout kiest, zal het na verloop van tijd vergrijzen waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Hardhout is dus niet alleen qua duurzaamheid een goede keuze, maar ook qua uitstraling. Heeft u speciale wensen voor uw schuttingpalen en wilt u bijvoorbeeld graag betonnen schuttingpalen? Bij MijnSchutting luisteren we graag naar uw wensen en geven we advies op maat.

Schuttingpalen plaatsen

Bij MijnSchutting maken en plaatsen we schuttingen, maar mocht u toch zelf uw schutting willen plaatsen dan is het belangrijk dat de schuttingpalen diep genoeg in de grond komen te staan. Dit is noodzakelijk om voldoende stevigheid te bieden, maar ook om ervoor te zorgen dat de palen niet boven de tuinschermen uitsteken. Om de schuttingpalen nog meer stevigheid te bieden, kunt u de grond stevig aandrukken of te vullen met betonmortel.

Voor meer tips en advies over het bestellen of plaatsen van schuttingpalen, kunt u geheel vrijblijvend contact op nemen met MijnSchutting via het contactformulier.

Terug naar overzicht