Schuttingplanken

Schuttingplanken

Een schutting bestaat voor het grootste deel uit schuttingplanken en het is dus belangrijk dat u de juiste keuze maakt wat betreft schuttingplanken. U zult immers voornamelijk tegen de schuttingplanken aankijken wanneer u in uw tuin zit die omheind is met een schutting. MijnSchutting heeft een breed aanbod aan schuttingplanken tegen de beste prijzen en dankzij de beste specialisten kan MijnSchutting u uitstekend adviseren over de verschillende soorten schuttingplanken.

Schuttingplanken van hardhout

Hardhouten schuttingplanken hebben als voordeel dat ze erg duurzaam zijn, zowel onder als boven de grond. Hardhouten schuttingplanken zijn namelijk bestendig tegen weer en wind. Daarnaast kunt u hardhouten schuttingplanken relatief makkelijk bewerken waarmee u dus eenvoudig met een beetje fantasie een unieke schutting kunt bouwen. Wilt u een een mooie schutting of vooral een dichte schutting? Dit is allemaal mogelijk met de hardhouten schuttingplanken van MijnSchutting. U kunt eventueel aan beide kanten van de schuttingpalen schuttingplanken bevestigen waardoor de schutting veel privacy biedt en er verzorgd uitziet.

Mogelijkheden bij schuttingplanken

Normaal gesproken worden schutting planken horizontaal geplaatst, maar verticale plaatsing is bij MijnSchutting ook een optie. En naast hardhouten schuttingplanken, is het ook een mogelijkheid om een schutting te plaatsen van composiet schuttingplanken. Composiet heeft dezelfde natuurlijke uitstraling als hout, maar heeft het gemak en de duurzaamheid van kunststof. Kortom: genoeg opties! Alles is mogelijk en wanneer u er nog niet helemaal uit bent of geen keuze kunt maken uit het aanbod, helpt MijnSchutting u graag bij het opstellen van een concreet plan. U kunt ons via het contactformulier eenvoudig bereiken.

Terug naar overzicht