Tuinhuizen

Heeft u te veel spullen of heeft u te weinig opbergruimte? Is het glas half vol of half leeg? Het hangt er vanaf hoe het het bekijkt, maar één ding is zeker: u wilt meer opbergruimte om uw spullen op te bergen. Met een klein huis en een kleine tuin zijn de opties beperkt, maar wanneer u een grote tuin heeft, is een tuinhuis een hele goede oplossing.

Wat wordt de functie van uw tuinhuis?

Een tuinhuisje is ideaal voor het opbergen van spullen als fietsen, gereedschap, tuinstoelen en een barbecue. Misschien is de opbergruimte niet direct uw probleem, maar wilt u een tuinhuisje bouwen omdat uw kinderen er goed in kunnen spelen of om een eigen kantoor aan huis te beginnen. Of beter nog, u wilt een tuinhuisje met een sauna of atelier. Wat de functie van uw tuinhuis ook gaat worden, voor een houten tuinhuis bent u bij MijnSchutting aan het juiste adres!

Tuinhuisje: leveren en plaatsen

We kunnen tuinhuisjes van standaardformaat leveren en plaatsen, maar wanneer u speciale wensen heeft, ontwerpen we een tuinhuis op maat. U keurt het ontwerp goed en vervolgens komen we het plaatsen op een moment dat het u uitkomt. We verzorgen de bouw van een tuinhuis dus van A tot Z, ook de fundering, goten en glazen. Wilt u zelf uw tuinhuisje in elkaar zetten en heeft u alleen nog de materialen nodig, dan kan MijnSchutting u daar ook van voorzien. U kunt zelfs nog bij ons terecht voor wat extra tips om de schutting te plaatsen.

Onder de kopjes houten schuur en blokhut vindt u meer informatie over specifieke tuinhuizen.